Sixton Sestriere S3S Werkschoen Hoog 31498-07

102.99 excl. BTW
124.62 incl. BTW

Sixton Werkschoen: De Perfecte Mix van Veiligheid en Comfort

Welkom bij Sixtonwinkel, waar je de ideale Sixton werkschoen vindt. Onze Sixton Excursion collectie is speciaal ontworpen voor professionals die veiligheid en comfort waarderen.

Slanke Lichtgewicht Aluminium Veiligheidsneus

De Sixton Excursion werkschoenen zijn uitgerust met een slanke, lichtgewicht ALU-SXT aluminium veiligheidsneus. Dit zorgt niet alleen voor optimale bescherming, maar ook voor een comfortabele pasvorm. Dankzij deze innovatieve neus voel je je vrij om je werk te doen, zonder in te boeten op veiligheid.

Zeer duurzaam, slijtvast en sterk
Ademend vermogen
Lichtgewicht
Flexibel

Merk: Sixton
Groep: Excursion
Artikelnummer: 31498-07
Model: Veter hoog
Damesschoen: Nee
Normering: S3S FO SC SR ESD
Upper: Gevet leder
Voering: Airplus 3D, Dual Micro
Inlegzool: Climaction-Fit 337
Loopzool: PU/PU, ESD-SR
Veiligheidsneus: ALU-SXT Aluminium
Veiligheidszool: KX Antiperforation
Kleur: Zwart
Maatserie: 36-48
Wijdte: 11
Kruipneus: Ja
Waterdicht membraan: Nee
Esd: Ja
Metal Free: Nee
Externe kunststof hielbescherming: Ja

download productdetails

Duurzaam en Ademend Materiaal

De upper van deze werkschoenen is gemaakt van volnerf leer, dat een natuurlijke uitstraling heeft en bovendien sterk, soepel, ademend, vuil- en waterafstotend is. Dit maakt de Sixton werkschoenen ideaal voor langdurig gebruik, ongeacht de omstandigheden waarin je werkt.

Airplus 3D Dual Micro Voering

Met de Airplus 3D – Dual Micro voering bieden de Sixton Excursion werkschoenen een ademend, lichtgewicht en slijtvast comfort. Deze voering draagt bij aan een aangename temperatuur in de schoen, zelfs tijdens lange werkdagen.

ZERO (k) Antiperforatie Technologie

Een belangrijk kenmerk van de Sixton werkschoenen is de metaalvrije ZERO (k) antiperforatie veiligheidszool. Deze zool biedt optimale bescherming tegen scherpe objecten zoals spijkers en voldoet aan de strengste normen (EN ISO 12568 & EN ISO 20345). Dankzij het lichte en flexibele ontwerp werk je veilig en comfortabel.

Multifunctioneel en Breed Inzetbaar

De Sixton Excursion werkschoenen zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Met een wijdte van 11 en een gewicht van slechts 740 gram zijn deze schoenen perfect voor diverse werkomstandigheden. Of je nu in de bouw, logistiek of een andere sector werkt, de Sixton werkschoenen passen bij jouw behoeften.

Innovatieve Zooltechnologie

De PU/PU, SRC loopzool met een zelfreinigend profiel zorgt voor extra grip en stabiliteit, zowel binnen als buiten. Dit maakt de Sixton werkschoenen niet alleen veilig, maar ook uiterst praktisch voor dagelijks gebruik. Kies voor de Sixton werkschoen en ervaar de combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Bezoek Sixtonwinkel voor meer informatie en ontdek de voordelen van de Sixton Excursion collectie!

 

beroep

agrarisch & groen, chemie, industrie zwaar, offshore

model

werkschoen hoog

Kenmerk

ESD, elektrostatische ontlading, hielbescherming, kruipneus, PU loopzool

normering

S3S normering 2022

Eigenschap

SB: safety basis, E: energie absorberende hak, A: antistatisch, PS: antiperforatie zool test 3mm, WPA: waterafstotend, FO: brandstof/olie bestendig, SC: kruipneus, SR: antislip zool

Collectie

Excursion collectie

waterdicht of waterafstotend?

U wilt uiteraard geen natte en koude voeten, maar welke uitvoering heeft u nodig; waterdicht of waterafstotend? Lees het artikel wat gaat over waterdichte en waterafstotende veiligheidsschoenen, dit artikel helpt u een juiste keuze te maken.

Waterdicht door HDry techniek, maar wat is HDry?

HDry is een technologie voor het waterbestendig maken van werkschoenen. Dankzij een uniek lamineringsproces wordt het zeer fijne HDry membraan gelijkmatig aangebracht tegen de binnenkant van het buitenmateriaal. Elk punt waar water in de schoenen of laarzen binnen zou kunnen dringen wordt perfect gedicht. Het grote voordeel van deze technologie, ten opzichte van het traditionele “sok-membraan”, is dat water nu niet binnen kan dringen tussen het buitenmateriaal en het membraan. Het membraan is aangebracht op de binnenkant van de upper. Hierdoor wordt de toevoer van water direct afgesloten, de voering van de veiligheidsschoenen niet aangetast en blijft de ruimte rond de voeten droog.

Andere suggesties…

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
14.95 excl. BTW
18.09 incl. BTW
Google-Beoordeling
4.7
Gebaseerd op 18 recensies
js_loader
31498-07-Sixton-Sestriere-Zwart-leder-gerecycled-airplus-S3S-SR-ESD
Sixton Sestriere S3S Werkschoen Hoog 31498-07
102.99 excl. BTW
124.62 incl. BTW Selecteer opties